DOMNUL YVES ROCHER, UN OM, O VIZIUNE

Un om vizionar, domnul Yves Rocher identifică o conexiune între plante și frumusețea femeilor încă din anul 1959.
El inventează astfel o cosmetică avangardistă: Cosmétique Végétale® permițând astfel Mărcii Yves Rocher să devină o referință în domeniul cosmeticii vegetale.

Domnul Yves Rocher

PASIUNEA PENTRU UNIVERSUL VEGETAL

Pasiunea domnului Yves Rocher pentru lumea vegetală s-a născut în inima Bretaniei natale: localitatea La Gacilly - Franța.
Botanist pionier, acesta își fabrică produsele de frumusețe pe bază de plante în podul casei, care devine laboratorul său.
Inventează astfel o cosmetică inedită, ce respectă atât Femeia cât și Natura.
Domnul Yves Rocher decide să creeze și să își dezvolte propria companie în satul său natal.

Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor, Yves Rocher definește un model economic inovator, care integrează toate etapele ciclului de viață al produselor, de la formulare și până la distribuție.

Acționând în același timp drept Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor, fără intermediari, Marca Yves Rocher este capabilă să propună o frumusețe accesibilă tuturor femeilor.
În prezent, Marca Yves Rocher este singura Marcă mondială construită pe acest model unic.

Bris Rocher CEO Groupe Rocher

LUMEA SE SCHIMBĂ, VIZIUNEA RĂMÂNE

Astăzi compania este condusă de Bris Rocher, nepotul domnului Yves Rocher. Grupul Rocher numără în prezent 16 000 de colaboratori.
Lumea a evoluat, compania s-a dezvoltat, dar viziunea noastră rămâne aceeași.
Cultura plantelor este înscrisă în ADN-ul Mărcii.
Luxul nostru este să cultivăm și să recoltăm cu pasiune vegetalul în localitatea La Gacilly. Un lux foarte rar, pe care îl oferim femeilor ce aleg produsele noastre de frumusețe.
Rămânem fideli convingerilor și procedeelor noastre, toate etapele sunt realizate în laboratoarele și în uzinele noastre.