Yves Rocher
Cadouri Corporate
Program de fidelitate
Newsletter
Wishlist
Magazinele noastre
Contul meu
My cart
Actbeautiful

PUR BLEUET

Ochii sunt o parte importantă a chipului tău și merită să fie îngrijiți ca atare! Albăstrelele Bio sunt ingredientul activ perfect pentru asta. Te invităm să afli mai multe despre beneficiile lor.

Albăstreaua, floare emblematică a Mărcii Yves Rocher

Clientele noastre au descoperit demachiantul Pur Bleuet în anul 1972 și le-a plăcut atât de mult încât astăzi, un produs Pur Bleuet este vândut în întreaga lume la fiecare 7 secunde*!

Această frumoasă floare albastră, a fost cultivată prin Agroecologie încă din anii '90. Ce este Agroecologia? Este un tip de agricultură ce dorește să reducă amprenta asupra mediului, respectând în același timp cât mai mult posibil ecosistemul natural.

După ce sunt recoltate, florile de Albăstrele sunt uscate și apoi distilate pentru a obține apă florală. Această apă o vei găsi în formulele produselor pentru îndepărtarea machiajului, deoarece este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și protectoare. Aceasta permite îndepărtarea ultra-delicată a machiajului și de aceea o adorăm!

*sursă: Bavar 2017

Pentru ochi răsfățați

Schimbare de anotimp, poluare, demachiere incompletă, stres sau oboseală, pielea din jurul ochilor este o zonă deosebit de sensibilă pe care o uităm adesea, chiar dacă merită atenția noastră deplină.

Pungile de sub ochi te deranjează și nu știi ce să folosești pentru a le atenua? Poți aplica noua Cremă pentru conturul ochilor Pur Bleuet, pentru a hidrata și reîmprospăta zona ochilor, datorită combinației dintre aplicatorul său roll-on și a formulei sale.

Dacă privirea ta este obosită, pulverizează noua Apă florală de Albăstrele Bio, cu efect calmant, pe o dischetă din bumbac. Tapotează ușor pleoapele și pungile de sub ochi, pentru a-ți reîmprospăta și trezi privirea.

Îți place rezistența unui machiaj waterproof, însă demachierea sa este întotdeauna o problemă reală. Demachiantele obișnuite au un efect redus și ochii tăi ajung deseori să fie iritați. Soluția este de a utiliza un demachiant bifazic, cum ar fi Demachiantul expres pentru ochi.

Acesta elimină toate urmele de machiaj, în timp ce îngrijește genele și lăsa pielea catifelată și calmată. Ia-l cu tine peste tot, chiar și în deplasare, datorită formatului de 100 ml!

Ochii tăi sunt sensibili și majoritatea demachiantelor îți irită tenul? Îți recomandăm Demachiantul delicat pentru ochi sensibili. Datorită formulei sale blânde, machiajul este îndepărtat ușor, redând confortul pielii din jurul ochilor! Acesta este potrivit și pentru persoanele purtătoare de lentile de contact.