Yves Rocher
Cadouri Corporate
Program de fidelitate
Newsletter
Wishlist
Magazinele noastre
Contul meu
My cart
Eau Fraiche Ceai Verde
Eau Fraiche Ceai Verde

Descriere

Ingrediente

Yves Rocher reproduce întreaga prospețime dinamizantă a parfumului de Ceai Verde.

Anumite flori sunt atât de delicate, încât parfumul lor nu poate fi extras. La Yves Rocher, am reprodus aroma Ceaiului Verde printr-un amestec de materii prime.Familie olfactivă: Citric, lemnos.LA COLLECTION EAUX FRAÎCHESGrădina noastră botanică din localitatea La Gacilly, Bretania, ne amintește plăcerea simplă pe care ne-o oferă o plimbare în grădină.

Mireasma unui trandafir de abia înflorit, delicatețea unui fir de Lăcrămioară, poezia unei flori de Cireș, prospețimea unei frunze de Verbină - Yves Rocher metamorfozează toate aceste plăceri esențiale într-o colecție de ape de toaletă ce invită la o escapadă în natură, simplă și autentică, pentru o stare de bine absolută.ANGAJAMENTELE NOASTRELa Yves Rocher, credem într-o parfumerie expresivă și accesibilă. Căutarea naturalității, a calității, a responsabilității și a expertizei franceze reprezintă nucleul meseriei noastre.

Această apă de toaletă a fost îmbuteliată în fabrica noastră din Bretania, Franța. Suntem mândri să promovăm locurile de muncă locale prin crearea a peste zece mii de locuri de muncă directe și indirecte în cadrul companiei Yves Rocher din Bretania.

În plus, parfumeri talentați au colaborat cu noi pentru a selecta materii prime naturale de înaltă calitate.RESPECT PENTRU PLANETĂÎn cele din urmă, pentru a limita impactul asupra mediului, adoptăm o abordare responsabilă în proiectarea produselor noastre: capacul este fabricat din plastic reciclat, iar flaconul și ambalajul acestui parfum sunt complet reciclabile.

Adaugă recenzie +

Opiniile clienților

Media steluțelor acordate

5
10
4
2
3
0
2
0
1
0

Rezumat recenzie

Evaluează
★★★★★
★★★★★
4.8
elenandro
★★★★★
★★★★★
· 2021-07-26

O foarte placuta aroma fresh!

Nu e prrima data cand il cumpar, si nici ultima.

V-a ajutat această evaluare?
AdiAutumn
★★★★★
★★★★★
· 2021-09-06

Parfumul meu

Pentru mine e parfumul perfect pentru orice anotimp, dar în special pentru primăvară /vara. Este fresh, lemnos, citric ,ma liniștește. Ca întotdeauna, recomand sa testați orice parfum, căci gusturile diferă .

V-a ajutat această evaluare?
1-2 din 12 recenzii