Yves Rocher
Cadouri Corporate
Program de fidelitate
Newsletter
Wishlist
Magazinele noastre
Contul meu
My cart
Actbeautiful

100 milioane arbori plantati

« Fără arbori, nu am fi nimic. Ar trebui să fim cu toții obsedați de universul vegetal. »
Jacques Rocher, Președinte al Fundației Yves Rocher.

Programul Să Plantăm Pentru Planetă

În anul 2007, Fundația Yves Rocher a lansat programul Să Plantăm Pentru Planetă. Un program de plantare de arbori, pentru a revigora solurile, a împiedica avansul deșerturilor și a reconecta oamenii la energia Naturii și la magia copacilor.

În același an, Jacques Rocher o întâlnește pe Wangari Maathai, prima femeie de origine africană care a primit Premiul Nobel pentru Pace și s-a angajat să planteze un milion de copaci ca parte a programului Să Plantăm Pentru Planetă.

Sărbătorim împreună 100 de milioane de arbori plantați la sfârșitul anului 2020

La 13 ani de la această întâlnire minunată, 1 milion de arbori au devenit 100 de milioane de arbori plantați de Fundația Yves Rocher, obiectivul pentru finalul anului 2020 fiind atins! Un pariu real și o dovadă exemplară de solidaritate. În calitate de sponsor principal al Fundației Yves Rocher, Marca Yves Rocher ar dori să felicite Fundația pentru atingerea acestui obiectiv. Această reușită a fost posibilă, de asemenea, datorită vouă, clienți fideli ai Mărcii! Pentru că atunci când cumpărați 1 Gel de duș concentrat sau 1 Șampon concentrat Yves Rocher, contribuiți la plantarea unui arbore prin intermediul Fundației Yves Rocher și astfel vă angajați pentru binele planetei!

Angajați împreună pentru biodiversitate

Prin plantarea de arbori împreună cu comunitatea sa de mii de femei și de bărbați plantatori, Fundația Yves Rocher alege viața și biodiversitatea.
De ce să plantezi un arbore? Arborii și pădurile sunt esențiale pentru stabilitatea solului, ne protejează resursele de apă și joacă un rol esențial în fața schimbărilor climatice. Stăpân al regnului vegetal, arborele găzduiește atât animale, cât și plante. Este un simbol al speranței, longevității și înțelepciunii. De la crearea sa, Marca Yves Rocher susține Fundația în alegerile sale și nu ezită să-și implice mulți angajați și parteneri pentru a contribui la reîmpădurire și la un viitor comun mai bun. Astăzi, datorită celor peste un milion de oameni implicați pe teren, 1 arbore este plantat la fiecare 3 secunde!

Șampon concentrat Șampon concentrat

Șampon concentrat

100 ml
22.90 Lei
1000ml: 229.00 Lei