Yves Rocher
Cadouri Corporate
Program de fidelitate
Newsletter
Wishlist
Magazinele noastre
Contul meu
My cart
Eau Fraiche Trandafir
-23%
Eau Fraiche Trandafir

Descriere

Ingrediente

EAU FRAICHE TRANDAFIR

Yves Rocher a reprodus întreaga delicatețe Trandafirilor proaspăt culeși, în această apă de toaletă cu note florale, ce lasă pielea subtil parfumată.

Familie olfactivă: Floral, rosé.

LA COLLECTION EAUX FRAÎCHES

Grădina noastră botanică din localitatea La Gacilly, Bretania, ne amintește plăcerea simplă pe care ne-o oferă o plimbare în grădină.
Mireasma unui trandafir de abia înflorit, delicatețea unui fir de Lăcrămioară, poezia unei flori de Cireș, prospețimea unei frunze de Verbină... Yves Rocher metamorfozează toate aceste plăceri esențiale într-o colecție de ape de toaletă ce invită la o escapadă în natură, simplă și autentică, pentru o stare de bine absolută.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

La Yves Rocher, credem într-o parfumerie expresivă și accesibilă. Căutarea naturalității, a calității, a responsabilității și a expertizei franceze reprezintă nucleul meseriei noastre.
Această apă de toaletă a fost îmbuteliată în fabrica noastră din Bretania, Franța. Suntem mândri să promovăm locurile de muncă locale prin crearea a peste zece mii de locuri de muncă directe și indirecte în cadrul companiei Yves Rocher din Bretania.
În plus, parfumeri talentați au colaborat cu noi pentru a selecta materii prime naturale de înaltă calitate.

RESPECT PENTRU PLANETĂ

În cele din urmă, pentru a limita impactul asupra mediului, adoptăm o abordare responsabilă în proiectarea produselor noastre: capacul este fabricat din plastic reciclat, iar flaconul și ambalajul acestui parfum sunt complet reciclabile.

Adaugă recenzie +

Opiniile clienților

Media steluțelor acordate

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Rezumat recenzie

Evaluează
★★★★★
★★★★★
5.0
Roxana Ranescu M
★★★★★
★★★★★
· 2022-07-09

Miros super

Mirosul de trandafir este perfect nota ușoară și plăcută.Il folosesc în fiecare zi

V-a ajutat această evaluare?
M.
★★★★★
★★★★★
· 2024-03-12

Super

Da

V-a ajutat această evaluare?
1-2 din 3 recenzii